• +381 069 627 530
  • lag.fgdr@gmail.com
  • Trg Cara Lazara 1, 21300 Beočin

 

untitled18. novembra 2016.

Ministar polјoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović sastao se juče, 17. novembra 2016. godine u Briselu sa predstavnicima Generalnog direktorata za polјoprivredu i ruralni razvoj i Generalnog direktorata za zdravlјe i bezbednost hrane.

Nedimović je tokom posete razgovarao i sa direktorkom za Zapadni Balkan pri Generalnom direktoratu Evropske komisije za evropsku politiku susedstva i pregovore Genovevom Ruiz Kalaverom.

Glavne teme sastanaka sa predstavnicima direktorata za polјoprivredu i bezbednost hrane bile su proces akreditacije Republike Srbije u pogledu korišćenja IPARD fondova, kao i mere prevencije od pojava stočnih bolesti.

Razgovori su rezultirali tačnim usaglašavanjem svih detalјa oko akreditacionog postupka za IPARD, kao i obezbeđivanjem sredstava iz EU za troškove vakcinacije protiv bolesti goveda „kvrgava koža“ za ovu i narednu godinu.

 

Tekst možete naći na: http://www.mpzzs.gov.rs/ministar-nedimovic-u-briselu-usaglaseni-svi-detalji-oko-akreditacionog-postupka-za-ipard/

 

About Post Author

Leave a Reply

All rights reserved