ЛАГ ФГД на фестивалу гастрономије “УКУСИ ВОЈВОДИНЕ” 2023.

И овог септембра Лимански парк се трансформисао у ЕПИЦЕНТАР ГУРМАНЛУКА током два дана трајања фестивала Укуси Војводине.
ЛАГ Фрушка гора – Дунав и ЛАГ Равница Бачке настављају своју сарадњу и ове године на Укусима Војводине када су 9 – 10. септембра учествовали са излагачима са територије оба Лаг-а на изузетно добро посећеном фестивалу који успева да у познати новосадски парк доведе посетиоце свих старосних доби.
Излагачи два Лаг-а су понудили укусну храну и пића Новосађанима, који су могли да пробају домаће пекмезе, сиреве, сокове, кобасице, мед, колаче као и вина са Фрушке горе и домаћу ракију и ликере.


Уз разноврсну музику и интересантан пропратни програм бројни посетиоци су у два дана видели и пробали најбоље од онога шта Војводина може да понуди, прави гастрономски ужитак.
ЛАГ Фрушка гора – Дунав већ трећу годину учествује са својим члановима на овој сјајној манифестацији која доноси део укусне бакине кухиње и домаћих подрума на градске улице.
Захваљујемо се организаторима који су и ове године препознали наше удружење као представника локалних и традиционалних произвођача који су заједно са нама показали нашу љубав, вољу и снагу у представљању разноврсних и укусних производа са Фрушке горе који су препознати као део брендиране гурманско-туристичке понуде Војводине.


.